ВИДЕО: Бруталната двойна серия на Тервел Пулев, с която прати Курзава в страната на сънищата

Тервел Пулев продължава тоталното си превъзходство над опоненти в полутежка категория, въпреки че са малко тези, които изобщо са имали някакъв шанс срещу българина. Той продължава да ниже победи на своята сметка, с които се надява скоро да стигне до битка за световната титла на някоя от основните федерации. 

Изключение не направи и поредната гала, на която участваше в Германия. Въпреки че скоро не се бе качвал на ринга, Тервел не показа никаква "ръжда" и смачка Кей Курзава само за няколко секунди в първия рунд. Българинът изпепели своя опонент, като го прати на пода два пъти с мълниеносни атаки, а съдията беше принуден да прекрати срещата. 

Кобрата е категоричен: Никой не може да ми отнеме правото да се бия за световната титла

Най-добрият бълграски боксьор в тежка категория Кубрат Пулев провежда подготовката си в Лас Вегас, като разкри каква е разликата между тренировки...

С победата си по-малкият Пулев вече има 14 успеха (12 от които с нокаут), като победи един от съперниците си с най-добра визитка (38 победи и 9 загуби за Курзава). Повече подробности от срещата на Тервел Пулев четете в тази статия:

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!