Кобрата е категоричен: Никой не може да ми отнеме правото да се бия за световната титла

Най-добрият бълграски боксьор в тежка категория Кубрат Пулев провежда подготовката си в Лас Вегас, като разкри каква е разликата между тренировките в Европа и отвъд Океана.

"Различен е стилът на боксиране, както и треньорите и методиката. В Европа също има големи специалисти", каза Пулев пред Нова телевизия. Кобрата категорично отрича спекулациите, че някой може да му отнеме правото да се боксира за световната титла на Международната боксова федерация.

Кубрат: Знам кой съм - един от най-добрите в тежка категория!

Българската звезда в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, показа самочувствие по време на пресконференцията преди мача срещу Райдъл Букър във ...

Вижте кога се очаква да започне мачът на Кубрат в този материал.

"Има правила на IBF, които гарантират, че аз съм официалният претендент и тези правила се спазват. Концентрирал съм се върху този мач с цел да победя и после ще гледам победителя между Руис и Джошуа", заяви Кубрат. Той няма да има подкрепата на своя брат на мача си с американеца Райдъл Букър, защото Тервел се завръща на ринга в петък на галавечер в Кьолн. "За съжаление, той няма да присъства на моя мач, както и аз на неговия. Така се наредиха нещата", каза Пулев.

Двубоят е в ранните часове на 10-и ноември, като може да следите Кубрат Пулев - Райдъл Букър НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Още по темата

Please select answer!