Тервел Пулев: Кубрат е готов да стане световен шампион


Тервел Пулев: Кубрат е готов да стане световен шампион
Снимка: БГНЕС

5238 0

Двамата родни боксьори в тежка категория - Кубрат и Тервел Пулеви, през тази седмица ще се качат на ринга за своите мачове. В петък Тервел Пулев се изправя срещу Каи Курзава на гала вечер в Кьолн, Германия. Това няма да позволи на Тервел да подкрепи по-големия му брат Кубрат, който пък ще се боксира в неделя срещу Рейдъл Букър в Калифорния.

Тервел говори преди двубоя си срещу Курзава как протича подготовката му, а освен това говори и за своя брат. Според него Кубрат е готов да стане световен шампион и е въпрос на време това да се случи. 

"Два-три месеца тренирам на пълни обороти, чувствам се добре. Започнах да се усещам по-добре, усещам ритъма на професионалния ринг. Разликата с аматьорския бокс не е малка. Целта и мечтата на Кубрат, която той споделя на всеослушание, е да стане световен шампион и мисля, че не е далече", заяви Тервел преди своя мач и този на Кобрата.

Междувременно Кубрат Пулев категорично заяви, че си има правила и той ще получи мач за световната титла (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички