Ули Вегнер: Сигурен съм, че Кубрат ще донесе тази титла в България като шампион


Ули Вегнер: Сигурен съм, че Кубрат ще донесе тази титла в България като шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

5923 0

Треньорът на Кубрат Пулев Ули Вегнер коментира предстоящата гала вечер в столичната зала "Арена Армеец". Тогава Кобрата се изправя срещу Хюи Фюри, като двамата ще премерят сили, а победителят ще има правото да се изправи срещу шампиона на IBF Антъни Джошуа.

"Искам да поясня още веднъж нещо: Тази пресконференция е за отбора на Пулев и хората, които работят с него. Няма нищо общо със Зауерланд. Много неща вече бяха казани за тази битка. Аз мога да кажа, че той е изключително добре подготвен, преминахме през различни етапи, той е на етап да предизвика Хюи Фюри и да го победи. Подкрепата на хората, които бяха там е нещо много важно и ще окаже влияние и в залата. Аз знам колко е зрял в момента Кубрат в това, което прави. Искам да подчертая пак –това е огромна отговорност както за него, така и за мен. Аз вярвам, че той ще успее на 100% и той ще докара тази титла като шампион в България", обясни треньорът на българина.

КУБРАТ ПУЛЕВ: ПОДГОТВИЛ СЪМ СЕ КОНЦЕНТРИРАНО, ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ДИСЦИПЛИНАРНО

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички