Кубрат Пулев: Подготвил съм се концентрирано, целенасочено и дисциплинирано


Кубрат Пулев: Подготвил съм се концентрирано, целенасочено и дисциплинирано
Снимка: БГНЕС

2270 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев даде пресконферения преди съботната гала вечер в столичната зала "Арена Армеец". Тогава Кобрата се изправя срещу британеца Хюи Фюри в спор за претендентското място за титлата на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа.

"За вечерта в събота ще кажа, че това е нещо, което не е правено в България – мач от подобен тип, много сериозен мач, противникът също. Има и международни мачове, които ще са на високо ниво. Боксът тук не е развит и хората не разбират много така, както футбола. Но ще видим едно шоу, което ви го гарантирам.

Подготвил съм се здраве, концентрирано, целенасочено, дисциплинирано. През годините по ринговете ме е довел до днешния ден, когато имам достатъчно опит и съм човек, който не се предава. С целия екип работихме много през последните три месеца. Самата вечер си е вечер, публиката ще се забавлява, но трябва и да победа, за което ще дам всичко от себе си. Искам да зарадвам българската публика, понеже тя е невероятна и ме подкрепя навсякъде по света, за което също искам да ви благодаря", сподели Кобрата.

ДВАМА РАЗЛИЧНИ БОКСЬОРИ С ЕДНА ОБЩА ПРИЛИКА

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички