Тайсън Фюри с неочаквано обещание след боя срещу Сефери


Тайсън Фюри с неочаквано обещание след боя срещу Сефери
Снимка: Guliver/GettyImages

1516 0

Бившият световен шампион Тайсън Фюри е категоричен, че този път ще се отнесе много по-сериозно към кариерата си и ще даде всичко от себе си да достигне нивото, което показваше през 2015 година.

В събота вечер той се завърна на ринга след 295-дневна пауза, като спечели в 4 рунда срещу Сефер Сефери. Разбира се, формата на английския боксьор не е особено добра в момента, но той се зарече, че ще продължи усилено да тренира.

"Съперникът ми не можеше да продължи, но аз просто съм много щастлив, че се върнах на ринга, това е. Трябваше да натрупам няколко рунда в подобна обстановка, за да видя докъде съм стигнал", каза Фюри след лесния си успех срещу Сефери.

"С Франк (Уорън) със сигурност ще измислим план да се развивам постепенно и следващите ми съперници да бъдат от по-голямо качество. По време на отсъствието си научих, че две години и половина са ужасно много време и няма да взимам нищо наготово.

Ще се отнасям много сериозно към кариерата си този път. Още в понеделник се връщам във фитнеса за тренировки и после ще се подготвям на лагер за следващия си мач", допълни бившият световен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички