Тайсън Фюри обяви голямото си условие, за да се бие с Джошуа


Тайсън Фюри обяви голямото си условие, за да се бие с Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

2097 0

Боксьорът Тайсън Фюри ще се бие срещу Антъни Джошуа догодина, но само ако получи 60% от приходите от двубоя. Това заяви самият той броени дни преди мача си с шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър в Лос Анджелис. Британецът изрази своята увереност, че ще нокаутира Уайлдър, но до мач с Антъни Джошуа ще се стигне само при неговите условия.

"Единствената личност, от която зависят нещата е един промоутър. Той много ми завижда. Държаха ме отвън на студа, но сега се върнах и влизам право през вратата. Каквото и да се случи на мача ми с Уайлдър, е зле за тази личност. Те трябваше да уредят мач с Дионтей и да приключат. Не трябваше да се закачат с мен", заяви боксьорът относно Еди Хърн пред IFL TV.

ФЮРИ РАЗКАЗА ЗА РАЗТЪРСВАЩАТА ЛИЧНА ТРАГЕДИЯ, КОЯТО ГО ПРАТИ В ДЕПРЕСИЯ

"Сега ще победя Уайлдър и няма да имат друг избор. По-добре си вземете маратонките, момчета, защото аз идвам за вас. Знаете какво искам. Знаете каква е сделката. То започва с голяма шестица и отзад има нула", посочи  исканията си Фюри.

Неотдавна Тайсън Фюри направи шокиращо признание за периода, в който беше изпаднал в депресия. Вижте какво бе то в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички