Тайсън Фюри: Един ден се качих на "Ферари"-то и с 300 тръгнах да скачам от моста


Тайсън Фюри: Един ден се качих на "Ферари"-то и с 300 тръгнах да скачам от моста
Снимка: Guliver/GettyImages

3704 0

Бившият световен шампион на IBF, WBA и WBO Тайсън Фюри направи шокиращо признание. Боксьорът разкри, че в последните години, когато страдаше от депресия, е имал мисли за самоубийство. За първи път ужасяващите мисли са го споходили след 2015 година.

"Започнаха да се появяват луди идеи в главата ми. През 2016 година си купих ново "Ферари". Веднъж на магистралата ускорих до 300 км/ч и се насочих към моста. Беше ми все едно. Много исках да умра, да приключа с този живот. Но вътрешният глас ми заговори: "Тайсън, не го прави, помисли за семейството си, за децата, които ще израснат без баща", призна британецът, цитиран от "Le Figaro".

ФЮРИ: ПРЕОДОЛЯХ ДЕПРЕСИЯ, НАРКОТИЦИ И АЛКОХОЛ - УАЙЛДЪР ЛИ ЩЕ МЕ СПРЕ?

"Мислите се появиха след 2015 година. Веднъж се събудих и се замислих защо изобщо ставам сутрин. Тези мрачни мисли започнаха да се появяват в главата на човека, който има всичко: пари, слава, титли, семейство, деца", каза още Тайсън Фюри.

Боксьорът, победил легендата Владимир Кличко, се завръща на ринга. На 1 декември той ще премери сили с американеца Дионтей Уайлдър. Наскоро промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, се подигра с Фюри. Какво направи той - четете тук.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички