Фюри: Ще победя Уайлдър на един милион процента


Фюри: Ще победя Уайлдър на един милион процента
Снимка: Getty Images/Guliver

1799 0

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че се намира в отлична форма преди двубоя си с шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър, който е в събота в Лос Анджелис. Британският боксьор се изправя срещу американеца и вярва, че положеният труд и усилия в тренировките ще му се отплатят на ринга.

"Ще победя Уайлдър – на един милион процента. Няма никакво съмнение в мен. Без значение какво ще покаже той в събота вечер, аз ще го преодолея и ще върна обратно във Великобритания титлата на WBC в тежка категория“, заяви той пред журналисти.

ТАЙСЪН ФЮРИ ИЗУМИ С ПЛОЧКИ - ВИЖТЕ УБИЙСТВЕНАТА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА БОКСЬОРА (СНИМКИ)

"Ще видите най-добрия Тайсън Фюри. Този Тайсън Фюри трябва да излезе на ринга срещу шампион като Дионтей Уайлдър, но съм уверен, че съм направил достатъчно по време на тренировките, за да спечеля в събота. Отивам, за да покажа най-доброто от себе си в събота вечер. Чувствам се много спокойно, няма напрежение върху мен – това е още един бой за мен. Още един боксов мач“, добави британецът.

"Имам 27 професионални срещи зад гърба си, като съм в професионалния бокс от 10 години и спечелих всичките си битки. Не целя да достигам определено тегло за този двубой, но сутринта, когато се премерих на кантара тежах 116 кг.“, завърши Тайсън.

Вчера Тайсън направи затрогващо признание във връзка с предстоящия мач. Вижте какво каза боксьорът тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички