Фюри разказа за разтърсващата лична трагедия, която го прати в депресия

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри разказа истинската причина да изпадне в депресия и да започне да злоупотребява с алкохол и наркотици. Британецът изпаднал в дупка в края на 2014 година след сериозен проблем в семейството си.

На Фюри му предстои двубой на най-високо ниво за титлата на WBC срещу американеца Дионтей Уайлдър. Той ще се проведе на 1 декември в Лос Анджелис.

Фюри: Преодолях депресия, наркотици и алокохол - Уайлдър ли ще ме спре?

Британецът Тайсън Фюри заяви пред медиите, че няма от какво да се страхува преди големия сблъсък между Дионтей Уайлдър и него на 1 декември. Двам...

"Никога не съм разказвал за това, но моята съпруга Парис роди мъртво дете. Тя беше в седмия месец на бременността си. Аз бях с нея в болницата, когато тя роди. Бяхме в частна болница, а в друга чичо ми Хюи умираше", разказа боксьорът, цитиран от "Daily Telegraph".

ТАЙСЪН ФЮРИ: ЕДИН ДЕН СЕ КАЧИХ НА "ФЕРАРИ"-ТО И С 300 ТРЪГНАХ ДА СКАЧАМ ОТ МОСТА

"Това се случи в края на 2014 година. Предполагам, че никога не съм се замислял за това. Опитах се да не мисля за всичко. Но след мача с Кличко мислите започнаха да се промъкват в главата ми. Всички натрупани проблеми създадоха експлозивен ефект", каза още Фюри.

За щастие, британецът успя да излезе от кризата и дори да се спаси от многото натрупани килограми. Вижте как той се преобрази и вече се хвали с плочки на корема.

Още по темата

Please select answer!