Тайсън Фюри нарече братята Кличко "жалки лузъри"


Тайсън Фюри нарече братята Кличко "жалки лузъри"
Снимка: Guliver/GettyImages

5600 0

Британският боксьор Тайсън Фюри нападна братята Кличко, след като те се изказаха негативно за него. На 9 юни Фюри ще проведе първия си бой след победата си над Владимир Кличко. Оттогава британецът загуби всичките си пояси, отнеха му професионалния лиценз и натрупа много излишни килограми. Сега обаче Тайсън си е върнал формата и отново се нарича "истински шампион".

"Тайсън Фюри е световен шампион по разговори. Боклукчиви разговори. Желая му всичко най-добро, но лично на мен ми се струва, че поведението му вреди на бокса. Сега световен шампион по бокс е Антъни Джошуа. Много скоро той ще стане световна звезда, след което ще получи и статута на легенда", каза наскоро Виталий.

Владимир също се изказа ласкаво за боеца, който сложи край на кариерата му на боксьор. Фюри реагира на изказванията и на двамата братя.

"Виталий, ти твърдиш, че аз съм шампион по разговори? Да! И ти знаеш, че това проработи срещу брат ти. Владимир неуморно повтаря колко е велик Джошуа, тъй като с него му се получи оспорван бой, но никога не споменава моето име, защото нито веднъж не успя да ме удари. Имайте куража да си кажете истината! В противен случай ще бъдете жалки лузъри", коментира британецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички