SportLive представя: Американците, които се опитват да привлекат Кубрат и Тервел Пулеви


SportLive представя: Американците, които се опитват да привлекат Кубрат и Тервел Пулеви
Снимка: БГНЕС

3702 0

Една от най-интересните информации от пресконференцията на Кубрат Пулев беше свързана с идеята следващият му мач да е в Чикаго. Това единствено изречение доведе до спекулациите, че американски промоутъри се опитват да привлекат братята Пулеви, след като Тервел вече обяви, че в петък ще се бие в Чикаго - градът с най-голямо българско присъствие в САЩ. 

Една от американските компании, които се опитват да привлекат Кубрат Пулев и неговият брат, е "Hitz Boxing", която в момента оперира изцяло на територията на САЩ, научи Sportlive.bg. Един от най-популярните им клиенти през годините е бил Оскар де ла Оя, като основател на компанията е Боби Хитз. 

Sportlive.bg се опита да се свърже с компанията, която потвърди единствено, че Тервел Пулев може да е част от събитието, което се провежда на 27-и октомври в Чикаго. Интересно е да се отбележи обаче, че олимпийският медалист от Лондон 2012 вече обяви, че ще се бие в Чикаго, а събитието в "Белверде Ивент Център", организирано от "Хитз Боксинг" е единственото, което се провежда на тази дата и в този град.

От компанията нито потвърдиха, нито отрекоха, че са водени преговори с Тервел Пулев и не пожелаха да разкрият как се е стигнало изобщо до това двамата българи да имат общо с "Хитз Боксинг", въпреки че в момента са клиенти на "Зауерланд". Междувременно стана ясно, че Кубрат Пулев е много вероятно да зареже германските промоутъри в края на 2018 година. Това означава само едно - той е крайно разочарован от Кале и Нисе Зауерланд и вече си търси нови представители.

Иначе Тервел Пулев се изправя срещу американеца Бритън Норууд на 27-и октомври вечерта, а Кубрат Пулев ще е с него в САЩ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички