Време разделно: Кубрат Пулев бие шута на "Зауерланд"


Време разделно: Кубрат Пулев бие шута на "Зауерланд"
Снимка: БГНЕС

3295 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев най-накрая ще сложи край на взаимоотношенията си с германската агенция "Зауерланд". Това той заяви пред "bTV", заявявайки че в края на 2018 по всяка вероятност ще прекрати връзката с братята Кале и Нисе Зауерланд.

"Нека да сме живи и здрави 2018-а края, тогава вече ще реша. Но може би няма да го преподпиша. Не се знае, но натам клонят нещата”, заяви Кобрата пред bTV.

В сряда той обвини директно в непрофесионализъм своите промоутъри от "Зауерланд". В първата си пресконференция след проваления сблъсък за световната титла срещу шампиона на IBF и WBA Джошуа той обяви желанието си съвсем скоро да се завърне на ринга, и то на американска земя. Пулев потвърди, че е бил принуждаван от агентите си да боксира контузен срещу Антъни Джошуа. Отказът да се качи на ринга коства на Кубрат няколко милиона долара.

“Бих каза, че доста непрофесионален подход. Честно да призная, някой път така си седя вкъщи и си мисля дали взех правилното решение. Имам предвид чисто финансово. Казвам си: “Дали не трябваше да помисля повече”. Но в крайна сметка аз съм си аз. Това са моите виждания, моите убеждения", категоричен е Кобрата.

Около Кубрат Пулев вече има няколко агенции, които искат да го промотират. За една от тях - четете в Sportlive.bg утре сутрин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички