В Sky Sports предпочитат Такам пред Пулев за съперник на Джошуа


В Sky Sports предпочитат Такам пред Пулев за съперник на Джошуа
Снимка: БГНЕС

2090 0

Специалистите на Sky Sports коментираха предстоящата битка между Антъни Джошуа и Карлос Такам, като отбелязаха основните разлики между предстоящата битка и тази, която трябваше да се проведе срещу Кубрат Пулев. Както е известно, българинът получи контузия и се отказа от срещата за световната титла, но това навреме и на Джошуа, който се е готвил за почти изцяло различен стил на боксиране.

"Това определено е различен двубой. Предимствата на Пулев са височината, силата и опитът му - на аматьорско и професионално равнище. Такам е по-нисък, но работи много добре с краката и носи много различен стил на боксиране, с който може да изненада Джошуа", коментира Тони Белю, който скоро ще се бие срещу Дейвид Хей в реванш между двамата британци.

Джони Нелсън пък беше категоричен, че мач Джошуа - Такам би бил много по-интересен, в сравнение с Ей Джей срещу Кобрата. "Ако Такам имаше същото време да се подготви, това щеше да е по-добър мач от този с Пулев. Това е задължителна битка, а Такам иска да спечели. Щеше да е хубаво за него, ако знаеше по-рано, но това важи и за Джошуа".

Карл Фрок също е съгласен, че мачът Такам - Джошуа ще е по-интересен. "Това може да е по-тежко за Джошуа. С българина знаеш какво получаваш. Той не се бие, за да спечели, и това го видяхме в последните му мачове. Не нанася достатъчно удари, но се възползва от шансовете си, играе прекалено на сигурно. Не мисля, че имаше какъвто и да е шанс. Предпочитам Тамам пред Кубрат Пулев".

Матю МакКлин показа уважение към Кобрата, но и той предпочита да гледа Такам заради формата, в която се намира. "Може да се окаже по-тежък съперник, въпреки че Пулев е задължителният претендент, а и се е бил с Кличко. Пулев е топ боксьор, който помня добре от аматьорите, но Такам показва по-добра форма в последните си мачове", каза бившият боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички