Колко ще чака Кубрат Пулев за битка с Джошуа и кога ще се завърне на ринга?


Колко ще чака Кубрат Пулев за битка с Джошуа и кога ще се завърне на ринга?
Снимка: Getty Images/Guliver

2496 0

Кубрат Пулев заяви, че  евентуална нова дата за мач срещу Джошуа ще бъде насрочена догодина, но може и да почака дори година и половина - информация, която Sportlive.bg представи на читателите си през миналата седмица.

Преди това обаче ще трябва да излезе на ринга срещу друг съперник. Кобрата загатна, че следващия бой най-вероятно ще се проведе в САЩ.

"Възможно е във всяка една от версиите, въпросът е на мачове, трябва да се направят още 1-2-3 мача, а може и по-рано. В тежка категория в момента е много по-интересно, отколкото преди година-две.

Ще коментирам кога ще се завърна на ринга, но нека първо да се възстановя от контузията ми. Вероятно в началото на 2018 година. Може да играя в САЩ, в Чикаго! Важното е контузията ми да отмине и да играя за победа”, заяви Кубрат Пулев.

На запитване дали би отправил някакво послание към хората, разочаровани от пропадналата битка с Джошуа: Това не е нещо, което е прогнозирано, за да правя апел към хората. Така създалата се ситуация всеки може да си направи своите изводи и да си ръководи своя живот. Не искам да казвам апел. Лично мои колеги ме съветваха да се кача на ринга и с едно око за тези пари. Но за мен по-важното е световната титла. Става въпрос за наистина много пари, които дори аз не съм сънувал и искал", допълни още боксьорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички