След дълго мълчание: Tайсън Фюри изненада с коментар за "скучния" успех на Джошуа


След дълго мълчание: Tайсън Фюри изненада с коментар за "скучния" успех на Джошуа

4144 0

Непобеденият до момента Тайсън Фюри изненадващо остана безмълвен след категоричния успех на Антъни Джошуа над Анди Руис в Саудитска Арабия - мач, с който британецът си върна титлите на IBF, WBA и WBO. Седмица по-късно обаче колоритният боксьор най-накрая проговори за стила, който беше показан от Ей Джей по време на победата. 

Както е известно, шампионът на WBC Дионтей Уайлдър разкритикува остро Джошуа за "бягащия" стил на атлета и факта, че е "бягал" от битката с Руис. Коренно различно обаче е мнението на Фюри, според когото Ей Джей е показал много добро представяне срещу бившия шампион. 

"Трябва да проздравя Ей Джей - той надбоксира опонент, който преди това го бе нокаутирал. Изисква се много кураж, за да се впуснеш веднага в такъв двубой, а също така трябва и много сериозен боксов арсенал. Мисля, че изглеждаше фантастично. Чух критиките към него. Предпочитам да победя в най-тъпия мач на планетата, отколкото да загубя в зрелищен бой", категоричен беше Фюри в предаването "Behind the Gloves". 

Фюри винаги се е шегувал (къде сериозно, къде не) със своите опоненти, но и когато е харесал проявите на своите съперници в тежка категория на професионалния бокс, винаги се е изказвал ласкаво. 

Междувременно при бившия световен шампион събитията са доста динамични. Скоро се очаква официалното обявление на реванша му срещу Дионтей Уайлдър, а непосредствено преди битката се оказа, че Тайсън Фюри се е разделил с дългогодишния си треньор (подробности четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички