Уайлдър с брутална атака срещу Антъни Джошуа, обвини го, че го е страх от мач с него


Уайлдър с брутална атака срещу Антъни Джошуа, обвини го, че го е страх от мач с него

3159 0

Дионтей Уайлдър сподели, че не е останал никак впечатлен от победата на Антъни Джошуа срещу Анди Руис. Британският боксьор се превърна в двукратен световен шампион, но отнесе и не малко критики за представянето срещу мексиканеца.

Джошуа направи това, което трябваше да направи, за да получи победата. Тичаше около ринга и правеше това цяла вечер. По принцип той имаше Кличко в лагера си и много приличаше на него. Този метод за захващане на джаб, това е всичко, което направи тази вечер", заяви Уайлдър.

"Искаш да доминираш, човече. Може би съм просто прекалено груб, твърде твърд и прекалено много мечтая за това време и ера. Моят манталитет е толкова различен от този на другите бойци. Но когато мисля за себе си като за шампион, искам да изляза там и да го скъсам. Няма само да танцувам и задържам. Ще покажа на света и ще ги убедя, че съм най-добрият и че никой не е близо до мен"

Според него никога няма да видим обединителен двубой между него и Джошуа, защото световният шампион го отбягва. "Не мисля, че някога ще видим обединителен двубой. Никога няма да го видим и не искам хората да се надяват на него, защото това никога няма да се случи. Не можеха да споменат името ми. Прекалено опасен съм. Видяхте какво правя на ринга. Не играя наоколо".

Междувременно новият шампион беше попитан и на пресконференцията защо не се е опитал да нокаутира съперника си, а в отговор на критиците Джошуа обясни много ясно и точно защо е избрал тази стратегия (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама