Ще помогне ли видеото с танца на Джени Суши на Кубрат на 14 май?

Всички фенове на Кубрат Пулев гадаят какво ще се случи с българския боксьор на 14 май, когато е изслушването му пред Калифорнийската атлетическа комисия. Както е известно, лицензът на българина да се бие в Калифорния бе временно отнет, след като той целуна без разрешение репортерката Джани Суши по време на интервю.

Както всички знаят, братът на Кобрата - Тервел, публикува видео от купона след мача му срещу Богдан Дину, което показва как журналистката, обявила, че е преживяла тежко насилствената целувка, се забавлява с боксьорите. Нещо повече - на него Суши, в предизвикателно облекло, седи в скута на човек от екипа на Пулеви и танцува сластно.

Еди Хърн към Пулев за целувката: Трябва да понесе последствията от действията си

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, коментира превърналата се в топ тема в боксовия свят целувка между Кубрат Пулев и Джени "Суши" Равало. Р...

Видеото промени мнението на мнозина относно това колко зле се е почувствала американката след целувката, но според мнозина то не може да послужи като доказателство в съда или пред комисията. Според worldboxingnews.net видеото ще бъде представено в защита на Пулев, макар да не е ясно още дали е допустимо да бъде споделено публично.

Същото издание пише, че заради случая с целувката позицията на боксьора като основен претендент за мача с Антъни Джошуа за титлата на IBF и потенциален опонент на Тайсън Фюри "виси". Според друго издание - sherdog.com, пък видеото "вероятно ще причини огромни щети на делото на Равало (бел.ред. истинското фамилно име на Суши) и на нейната професионална репутация". А какви са вариантите за Кубрат, ако не му върнат лиценза на 14 май - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!