Какви са вариантите пред Кубрат Пулев, ако не му върнат лиценза?

Кубрат Пулев, който е с временно отнет лиценз в Калифорния заради историята с Джени Суши, разкри какви са вариантите пред него, ако Комисията не възстанови правата му.

"Мисля, че понякога човек не трябва да се натиска толкова много за дадено нещо. Ако пътят е правилен и Господ е казал, то просто ще се случи. Това не значи, че трябва да се отказваш при всяка пречка. Но когато си положил всички усилия, и то нееднократно, значи просто не е това твоето нещо. Няма проблем - веднага change (промяна от англ.- б.а.) и толкова.

Мач на Кубрат Пулев е предизвикал най-голям интерес през 2018 година

За по-малко от половин година Кубрат Пулев извоюва две много важни победи на ринга. Последната, от които беляза и дебюта му в САЩ. Кобрата победи...

Предстои ми мач в края на юни, който вероятно ще бъде в САЩ, ако всичко с комисията и лиценза ми бъде наред. Може и в Европа да е. Надявам се да отмени временното спиране на лиценза ми. В момента съм наказан от тях, без нито да ме изслушат, да вземат предвид моята гледна точка по случая.

Отишла е една адвокатка и им е казала: “Той направи така и така, спрете му правата”, и те на базата на видеоклип ми отнемат правата. Моят адвокат изпрати едно писмо, но на този етап няма отговор. Но мен това няма да ме спре да играя бокс, просто САЩ ще отпадне като вариант.

А дали може да има последствия за договора ти с Боб Аръм? "Не мисля, договорът си е договор. Не е редно да ми спират правата, явно ги е страх от тази адвокатка. Вместо те да ме защитят, все пак сме едно боксово общество. Бил съм коректен с тях".

А какво заяви за исканията на Богдан Дину да му бъде наложена служебна загуба - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!