Антъни Джошуа отписа Кобрата, посочи с кои иска да се бие


Антъни Джошуа отписа Кобрата, посочи с кои иска да се бие
Снимка: Getty Images/Guliver

6231 0

Световният шампион във версиите WBA, IBF, WBO и IBO Антъни Джошуа се надява да се споразумее с шампиона на Световния боксов съвет (WBС) Дионтей Уайлдър за двубой между двамата за обединяване на шампионските колани към края на годината.

На 1 юни AJ ще излезе срещу претендента Джарел Милър в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, като при победа той ще започне преговори с Уайлдър. "Мисля, че ще бъде страхотно, ако се разберем за мач с Уайлдър за обединяване на световните титли. След това бих искал да се боксирам с Усик. Защото това ще бъде мач между безспорния световен шампион в тежка категория и безспорния световен шампион в полутежка категория. Това би било невероятно", коментира Джошуа.

По този начин британецът ясно показва, че Кубрат Пулев не влиза в плановете му. Кобрата е на съвсем друго мнение, като скоро заяви: "Убеден съм, не може да не се състои. Естествено, трябва да побеждавам съперниците си, преди да се изправя срещу него. Но този мач е въпрос на време, няма какво да вярвам. А ако успея да се подготвя добре, защо да не го победя".

А какво е мнението на промоутъра на Антъни Джошуа - Еди Хърн, за двубой с Кобрата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички