Кубрат: Руис ще победи Джошуа пак, но само при едно условие


Кубрат: Руис ще победи Джошуа пак, но само при едно условие
Снимка: Getty Images/Guliver

5727 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев заяви, че според него реваншът между Антъни Джошуа и Анди Руис ще е по-труден за мексиканеца от първия им мач. Кобрата посочи какво трябва да направи Руис, за да удържи втора поредна победа над британската звезда в бокса.

"Мисля, че ако Руис е сериозно подготвен и не е мързелив в тренировките, ще спечели за втори път. Не знам, защото за него победата беше като шок. В момента е популярен човек, Има много коли, през цялото време прави снимки навсякъде. Когато остане съсредоточен и сериозен към тренировките, вярвам, че ще спечели", заяви Пулев пред BoxingScene.com.

"Този път няма да му е толкова лесно да спечели, но мисля, че може да го направи, когато е сериозен. Няма да е толкова лесно в реванша, защото смятам, че Джошуа този път ще бъде различен. Той се е поучил от грешките си и сега мисля, че с неговия екип ще бъдат различни. Те ще имат друга стратегия и ще са по-сериозни. Тази загуба, която допусна Джошуа, беше, защото той си помисли: "Просто ще спечеля лесно". Но това не е така", каза още българският боксьор. А какво мисли за шансовете си срещу тях двамата Пулев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички