Хърн обяви дали Джошуа ще спре с бокса, ако загуби пак от Руис


Хърн обяви дали Джошуа ще спре с бокса, ако загуби пак от Руис
Снимка: Guliver/GettyImages

2733 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, вдигна завесата около бъдещето на боксьора след реванша срещу Анди Руис. Неотдавна той бе заявил, че британската звезда в тежка категория може да завърши кариерата си след тази битка.

"Попитах Джошуа дали иска възстановителен мач. Той се изненада. Помислете си само колко критики ще се излеят срещу него, ако се съгласи на такъв мач. Антъни искаше да си уреди мач именно с Руис, защото вярва, че ще го победи", заяви Хърн, цитиран от Boxingnews24.

"Хората искат да знаят дали ще бъде краят за Джошуа евентуално второ негово поражение. Дори да отстъпи, той ще загуби само от един боксьор. Той успя два пъти да обедини титлите в тежка категория за 24 мача. Той ще продължи да се боксира, той това обича. Това е неговият живот", допълни промоутърът.

"Може би той усеща натиск, но това ще бъде положителен момент. Миналият път натискът се състоеше в това, че никой не очакваше от него да загуби", каза още Хърн. Един от големите боксьори в категорията обаче не е съгласен с него - Тайсън Фюри. Вижте какво мнение изрази той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички