Джошуа: Анди е добър, но не мисля, че може да ме победи 2 пъти


Джошуа: Анди е добър, но не мисля, че може да ме победи 2 пъти
Снимка: Getty Images/Guliver

3832 0

Британският боксьор в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че неговата загуба от Анди Руис-младши е вследствие от липсата на опит и от тогава си е взел поука. 30-годишният Джошуа претърпя шокираща загуба от американеца с мексикански произход Руис-младши на 1 юни в Ню Йорк и загуби своите шампионски пояси.

Двамата ще се срещнат в реванш на 7 декември в Саудитска Арабия, а победителят трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев за титлата на IBF. Вижте в този материал какъв е срокът това да се случи.

"Причината не е, че прегорях. Проблемите, с които се сблъсках в последния лагер просто се свеждаха до липса на опит, заяви Джошуа пред BBC. - Анди Руис е добър, но не мисля, че може да ме победи два пъти. Много хора ми казваха: "Трябва да изпиташ загубата и аз им отвръщах „Защо?". Сега разбирам и знам какво е. Сега слушам повече и съм отворен за нова информация. Това ме прави по-умен като боксьор. Благословията е, че имам втори шанс", каза още олимпийският шампион от Лондон 2012. А може ли това да е последният мач на звездата вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички