Притеснява ли се Джошуа от голямата разлика в теглото, която има с Руис?


Притеснява ли се Джошуа от голямата разлика в теглото, която има с Руис?
Снимка: Getty Images/Gulliver

3502 0

Антъни Джошуа се чувства уверен преди реванша с Анди Руис, който е тази вечер в Саудитска Арабия. Ей Джей сподели, че не се притеснява от голямата разлика в теглото, която показа официалният кантар преди двубоя. Британецът тежи 107,5 килограма, което с 20 кг. по-малко от съперника му. Световният шампион е 128,4 кг.

"Чувствам се добре. Претеглянето е важно, но в тежка категория всъщност няма особено значение. Важни са уменията и това води до победа, не толкова теглото. Но аз съм това, което съм и се чувствам добре", сподели британецът пред Sky Sports.

"Той е голям мъж. Трябва да се направи дивизия на супертежка категория, защото има толкова голяма разлика между боксьорите. Изкуството на играта е да удряш и да се научиш как да избягваш ударите. Представете си какво означава да си с 20- 30 кг. по-тъжък и всички да казват колко е бърз. Определено ще го бия с много силен удар", допълни още той. Вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg. А в колко часа трябва двамата да излязат на ринга - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички