В колко часа започва срещата Антъни Джошуа срещу Анди Руис?


В колко часа започва срещата Антъни Джошуа срещу Анди Руис?
Снимка: Getty Images/Gulliver

20777 0

Часът за дългоочаквания реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис най-накрая настъпи. В събота вечерта британският феномен ще се опита да защити реномето си и да възвърне поизгубеното самочувствие, след като на 1-и юни тази година претърпя най-тежкото поражение в кариерата си, бивайки нокаутиран от мексиканския си опонент. Така Руис нанесе първа загуба на Джошуа в професионалния бокс, а в същото време отне и трите му световни титли - на IBF, WBA и WBO. 

Сега британецът е готов за категоричен реванш и се надява да върне нокаута на своя съперник и да покаже, че е по-добрият от двамата боксьори. Също така Джошуа иска да се върне в правилната посока, която да го отведе до събиране на всички титли в тежка категория. Това обаче минава през задължителен успех над Руис. 

Двамата се изправят един срещу друг в Саудитска Арабия в събота вечер. По план Джошуа и Руис трябва да започнат излизанията си на ринга към 22:45 часа българско време, а двубоят е с начален час 23:00! Може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg

Също така трябва да отбележим, че зрелището в тежка категория ще бъде предавано в български ефир (къде може да гледате Джошуа срещу Руис четете в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички