ВИДЕО: Припомнете си нокаута, с който Руис свали Джошуа от световния връх


ВИДЕО: Припомнете си нокаута, с който Руис свали Джошуа от световния връх
Снимка: Guliver/GettyImages

10163 0

На 1 юни станахме свидетели на една от най-големите сензации в бокса, след като Анди Руис отне световните титли на Антъни Джошуа. Загубата на британеца бе повече от неочаквана, като всички очакваха двубоят да мине безпроблемно за него.

Началото на битката срещу Анди Руис беше по план за вече бившия световен шампион, след като спазваше дистанция с дългите си ръце и подбираше внимателно моментите, в които да отпусне ръката си. Така се стигна до 3-ия рунд, в който Руис се възползва от подценяването на британеца, а след като изпадна в нокдаун рано в 3-ия рунд, Руис буквално прегази Джошуа и на свой ред го прати в два поредни нокдауна в същия рунд. Всичко обаче приключи в рунд №7.

Първият нокдаун беше предизвикан след контраатака, при която той вкара първо кроше в тила на Джошуа, а след това осъществи страхотна серия от два прави и кроше в главата на съперника - нокдаун №3. Играта беше подновена, но последва нова канонада от 3 удара, която прати Антъни отново в нокдаун. Шампионът се изправи, но беше видимо замаян и нямаше представа какво се случи. Съдията се опита да говори с него, но Джошуа не даваше сигнал, че разбира и мачът беше прекратен с технически нокаут в полза на Руис. Тази вечер, 6 месеца по-късно Джошуа има шанс да върнете световните колани, , а вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg. А в колко часа трябва двамата да излязат на ринга - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички