Кантарът показа голяма разлика: Джошуа никога не е бил толкова лек, а Руис е по-тежък от първия двубой

Официалният кантар преди реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис, показа, че AJ ще влезе в двубоя с най-малкото си тегло досега. Британецът тежи 107,5 килограма, което с 20 кг. по-малко от съперника му. Световният шампион е 128,4 кг.

Има разлика в теглото и на двамата боксьори, в сравнение с първия им мач през юни. Изненадата е, че Руис е по-тежък от тогава, въпреки че се появиха много мнения за показана по-добра форма от негова страна. Тогава Джошуа бе 112,4 килограма, докато кантарът показа 121,5 кг за неговия съперник от Мексико. Изглежда обаче, че Руис е успял да превърне качените килограми и в мускулна маса. Самият Джошуа пък преди двубоя призна, че по-малкото килограми биха му помогнали да е по-бърз и пъргав на ринга.

Всичко мина изключително спокойно, като двамата за пореден път демонстрираха уважение един към друг и стиснаха ръцете си. На 1 юни Руис шокира тогавашния световен шампион, като взе титлите му след технически нокаут в 7-ия рунд. Половин година по-късно Джошуа получава шанс да върне коланите си и да покаже, че е в отлична форма. Реваншът е на 7-и декември, като ще може да следите изключителния двубой Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Междувременно Еди Хърн за пореден път зачеркна Кубрат Пулев от плановете на Джошуа - ето какво заяви.

Джошуа призна, че не е очаквал реферът да прекрати първия двубой с Руис

Антъни Джошуа отхвърли твърденията на световния шампион Анди Руис, който обяви, че по време на първата среща помежду им дори не е бил наранен. Ме...

Още по темата

Please select answer!