От щаба на Джошуа потвърдиха - задава се мач срещу Кубрат Пулев


От щаба на Джошуа потвърдиха - задава се мач срещу Кубрат Пулев
Снимка: Gulliver/GettyImages

3437 0

Наред с всички новини около сагата с целувката на Кубрат Пулев и делото, което заведе Джени Суши заради нея, се появи и светъл лъч. Еди Хърн разкри, че през 2020 година се очаква Антъни Джошуа да се израви срещу българския боксьор.

Българинът е задължителен претендент в тази версия и може да загуби този статут единствено при поражение в някой от следващите си мачове до провеждането на сблъсъка. На Джошуа му предстои двубой с Джарел Милър на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън". Надеждите в лагера на Джошуа са да има обединителен мач за всички световни титли с Дионтей Уайлдър през ноември, но той е малко вероятно да се случи. 

Ако не се стигне до бой с Уайлдър, то украиенцът Олександър Усик ще е съперник на Джошуа. След това идва ред и на втората защита, която ще е с Пулев и е гласена за началото на 2020 г. Засега Хърн не дава конкретен срок за такъв мач, но се очаква той да е в края на март или началото на април. Изглежда, че в лагера на британеца изобщо не са притеснени от извънспортните проблеми на Пулев, който сега е подложен на шокиращ съдебен процес.

А кога Кубрат очаква да бъде следващият му мач и къде - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички