Тервел Пулев: Не се занимавайте с жълтини, кой отнема лиценз заради целувка?


Тервел Пулев: Не се занимавайте с жълтини, кой отнема лиценз заради целувка?
Снимка: БГНЕС

3075 0

Българският боксьор Тервел Пулев гостува в предаването "Здравей, България" в ефира на Нова Телевизия днес. Той коментира прословутата случка с целувката на Кубрат Пулев и американската репортерка Джени Суши. Както вече стана известно, Кобрата няма право временно да се боксира в Калифорния, след като Суши заведе дело срещу него.

"Не трябва да падаме на нейното ниво, явно целта ѝ е да попадне в емисиите. Оттам-нататък нямам коментар. Тя твърди нещо, нека да го докаже.

Някой някого е целунал и да му отнемат лиценза. Това малко ми звучи като в детската градина. Питайте Кубрат дали това ще се отрази на кариерата му. Кое да обсъждаме с него? Утре 20 такива желаещи ще заведат такива дела да упрекват Кубрат, с тях ли да се занимаваме? Не мога да коментирам някой, който си е наумил да си направи нещо.

ВИЖТЕ ИЗГАРЯЩО СЕКСИ СНИМКИТЕ НА РЕПОРТЕРКАТА, КОЯТО БЕ ЦЕЛУНАТА ОТ КОБРАТА (16+)

Нека свърши с иск за много пари, нека стане факт и ще го коментираме. Постфактум ще говорим, нека коментираме реалните факти. Не се занимавайте с жълти новини, не занимавайте аудиторията с жълти неща. Нека има нещо и ще коментираме", заяви Тервел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички