Отнеха лиценза на Кубрат Пулев, решават бъдещето му на 14 май


Отнеха лиценза на Кубрат Пулев, решават бъдещето му на 14 май
Снимка: БГНЕС

7327 0

Прословутата целувка между българската звезда в бокса Кубрат Пулев и американската репортерка Джени Суши в крайна сметка ще изиграе лоша шега за боксьора ни в тежка категория. Това стана ясно днес в САЩ, като правата на българина в щата Калифорния за момента са замразени.

Boxing Scene информира днес, че Кобрата ще трябва да се яви пред Щатната атлетическа комисия на 14 май, като до тогава той няма да може да се боксира в щата. 

На 23 март Кубрат Пулев нокаутира Богдан Дину в зала "Хангара" в Коста Меса, Калифорния. След срещата сънародникът ни даде интервю пред Джени Суши, а в края я хвана за лицето и я целуна. Самата американка пък се оплака, че на няколко пъти е била хващана и за задните части от Пулев и нае адвокат, с който да съди по-големия от братята.

ВИЖТЕ ИЗГАРЯЩО СЕКСИ СНИМКИТЕ НА РЕПОРТЕРКАТА, КОЯТО БЕ ЦЕЛУНАТА ОТ КОБРАТА (16+)

Във вчерашния ден Суши се яви пред журналистите с адвоката си Глория Олред. Там "насилената" жена коментира и случка след края на галата в Коста Меса. Тя сама е отишла на партито на братя Пулеви и приятелите им, като е искала да вземе интервю и от други боксьори. Такива обаче все още не са публикувани, а според другите присъстващи тя си е позволила много други своеволия в тоалетните, които по думите на Кубрат, са подсъдими по целия свят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички