Кубрат Пулев обяви кога очаква да е следващият му двубой


Кубрат Пулев обяви кога очаква да е следващият му двубой
Снимка: БГНЕС

5226 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев обяви кога очаква да бъде следващият му двубой на професионалния ринг. Само преди няколко дни Кобрата победи Богдан Дину, а заради тежката арката, която получи ще му се наложи да почине около седмица.

"Боб Аръм ми каза, че трябва да се бия скоро и да побеждавам още, каза ми само да си избера в кой град да се бия. Щастлив беше, защото стана зрелище, българи напълниха залата и от "Топ Ранк" се изкефиха максимално. Не ме притеснява нито Джошуа, нито Уайлдър, нито Фюри. Защо не от Оскар Ривас, който е мощен и няма загуба, а ме победи на Олимпиадата. Аз нямам никакъв проблем с когото и да е", сподели Кубрат след завръщането си в България.

"Сега ще махна шевовете вкъщи с една ножица, аз все пак съм истински български мъж и съм корав. Само една седмица ми трябва почивка, но може би ще са малко повечко, защото тази аркада си влияе. След 3-4 месеца очаквам следващия двубой, най-вероятно ще е Ню Йорк", допълни още той и обясни каква е разликата да се биеш в САЩ и за работата му с американци.

"Огромна разлика е в Америка, хората и пазарът са по-различни. Екипът е съвсем друг и нещата са много по-различни. Хората от “Топ Ранк” са много по-различни, по-позитивни, оценяват всичко - дори и целувката".

Стряскащи подробности за аркадата му  - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички