Новият съперник на Кобрата е млад, мощен и непобеждаван!


Новият съперник на Кобрата е млад, мощен и непобеждаван!
Снимка: Getty Images/Guliver

4114 0

Ясен е новият съперник на Кубрат Пулев, с който да определят претендента за световната титла на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа. Българинът ще трябва да се бие срещу американеца Джарел Милър, съобщава "Boxing Scene".

Изданието твърди, че екипът на Пулев вече е отправил официална покана до колегите си в екипа на ямериканеца. И са получили положителен отговор.

Ако всичко е наред, ще видим Кобрата на ринга срещу Милър на 28 юли. Все още не е ясно къде ще бъде битката, но се знае, че парите от наградния фонд ще се разпределят в същото съотношение като ситуацията с Дилиън Уайт, който се отказа от боя с Пулев - 25% за американеца и 75% за Кобрата.

Джарел Милър не е случен боксьор. Той е записал 22 мача при професионалистите, като няма загуба, а само едно равенство. 18 от всичките му 21 победи са постигнати с нокаут. Американецът е бивш кикбокьор, също успешен.

Милър не е излизал на ринга от април тази година, докато Кубрат не се е боксирал вече година. Съперникът на българина е и значително по-млад от него - на 29 години е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички