Месец преди шоуто Пулев - Джошуа: Започна продажба на билети и "на черно"


Месец преди шоуто Пулев - Джошуа: Започна продажба на билети и "на черно"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1664 0

Сблъсъкът за световните титли (IBF, WBO, WBA) в тежка категория на световния бокс между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев е чак на 28-и октомври, но два дни след старта на официалната продажба на билети почти не останаха места на стадион "Принсипалити" в Кардиф.

Оказва се, че вече над 70 хиляди ценни хартийки са продадени за боксово събитие №1 в тежка категория до края на година, а тези, които са останали, са единични бройки на стойност 1500 паунда, както и доста от най-високия ценови клас - 3000.

Логично, беше даден старт на продажбата на билети и на "черната борса". В различни сайтове вече се предлагат пропуски за мача, като част от тях дори за обявени на цена 2000 паунда за една-единствена бройка.

В същото време сайтът, който е официален разпространител на билети - www.stubhub.co.uk, продължава да е недостъпен от територията на България. Както е известно, нито един IP адрес, регистриран в страната ни, не може да влезе в системата на "Stubhub", а Кубрат Пулев обеща да се намеси. Засега обаче резултат няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички