Бивш световен шампион: Пулев в най-добрия си ден няма шанс срещу Джошуа


Бивш световен шампион: Пулев в най-добрия си ден няма шанс срещу Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

4080 0

Бившият световен шампион в полутежка и тежка категория за професионалисти Дейвид Хей смята, че Кубрат Пулев няма никакъв шанс срещу Антъни Джошуа в мача им на 28 октомври в Кардиф.

"Не вярвам, че Пулев има голям шанс. Той е солиден боксьор, но на европейско ниво. Неудобен съперник, с дълги ръце, може би малко по-нисък от Джошуа. Но видяхме какво се случи, когато Кличко вкара кроше на Пулев - приспа го, прати го в нокаут. А видяхме какво направи Джошуа с Кличко. Така че съдейки по предишните мачове и по това, че Пулев имаше тежък 12-рундов двубой с Дерек Чисора, смятам, че Джошуа ще бие. Пулев не се справи добре в този мач с Чисора, как ще се справи с Антъни? Определено мисля, че Джошуа ще спечели този мач и то зрелищно", каза Хей.

Според него Антъни заслужава такъв мач с Пулев след онази среща с Кличко. "В онзи двубой Джошуа за първи път бе наранен наистина, беше разклатен, падна в нокдаун, но се вдигна и победи. Това беше първият сериозен тест за него. Но Джошуа не прояви никакъв страх. Той доказа, че е номер 1 и спечели с нокаут. Не мисля, че Пулев в най-добрия си ден може да победи Джошуа в неговия най-лош ден".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички