Кубрат за скандала с билетите: Нарочно ли е? Ще коригирам долната постъпка!


Кубрат за скандала с билетите: Нарочно ли е? Ще коригирам долната постъпка!
Снимка: Guliver/GettyImages

2376 0

Българската боксова звезда Кубрат Пулев обеща, че ще направи всичко възможно, за да бъде коригирана веднага "долната постъпка" на организаторите на неговия мач срещу Антъни Джошуа в Кардиф.

Както днес съобщи "Тема Спорт", сайтът, на който се извършва продажбата на билети за събитието на 28 октомври, не е достъпен за фенове в България. Така никой от пределите на страната ни не може да си купи пропуск за битката и Пулев ще бъде слабо подкрепен по време на мача.

Боксьорът ни написа на страницата си във Фейсбук, че не иска да си мисли, че българските фенове на бокса са дискриминирани нарочно.

Ето какво пусна Пулев на страницата си:

БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ЛИШЕНИ ОТ БИЛЕТИ ЗА БИТКАТА ПУЛЕВ - ДЖОШУА

Всеки български IP адрес е с блокиран достъп до онлайн продажбата на билети за мача.

Българите в България, които все още искат да си купят билети за мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 28-ми октомври в Кардиф, са лишени от тази възможност!

Както вестник "Тема спорт" пише днес, от вторник (12.09) следобед насам, всички български IP адреси, са с блокиран достъп до единствения официален сайт, оторизиран да продава онлайн пропуски за битката за световната титла в тежка категория. Става въпрос за британския stubhub.co.uk.

Въпреки че вече има останали много малко билети за двубоя на "Принсипалити стейдиъм", линкът за онлайн продажба работи безотказно от всяка друга държава в Европа, с изключение на България, показа наша проверка.

"Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф".

Линкът за онлайн продажбата е: https://www.stubhub.co.uk/joshua-pulev-seat-location…

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички