Мениджърът на Хабиб: Мейуедър отчаяно иска да се бие с него


Мениджърът на Хабиб: Мейуедър отчаяно иска да се бие с него
Снимка: Getty Images/Gulliver

1747 0

Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов - Али Абделазис, твърди, че боксьорът Флойд Мейуедър му пише постоянно, за да настоява да бъде уреден мач между двамата непобедими бойци.

"Аз и той комуникираме през последния месец и останах с впечатлението, че той отчаяно иска този двубой. Ако го питате и каже обратното, ще кача всичко онлайн", заяви импресариото на Хабиб.

Той изрази мнение, че евентуална среща между двамата би завършила с поражение за американеца. "Ако той иска мача, от наша страна всичко е наред. Харесвам този мач, но Мейуедър трябва да знае, че Хабиб ще го смаже", завърши Абделазис пред TMZ Sports.

Евентуален мач между двамата през 2019 г. би бил един от най-мащабните и по всяка вероятност ще бъде на боксовия ринг. Флойд вече победи по този начин друг ММА боец - Конър Макгрегър. Нурмагомедов обаче се справи с ирландеца през август и, подобно на боксьора, няма поражение в професионалната си кариера.

Наскоро Нурмагомедов изуми със сексистко изказване. Вижте какво каза боецът в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички