Кътменът, сътворил чудо в последния мач на Кобрата, отново ще е в ъгъла на българина


Кътменът, сътворил чудо в последния мач на Кобрата, отново ще е в ъгъла на българина
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

5235 0

Рано в неделя сутрин Кубрат Пулев ще излезе отново на ринга след 9-месечно отсъствие. В поредната гала вечер в световния бокс в САЩ Кобрата изправи срещу представителя на домакините Райдъл Букър. Това ще е втора среща на Кобрата отвъд Океана, като този път ще се проведе във Фресно, Калифорния, пред около 11 хиляди зрители.

Освен с германския си треньор Ули Вегнер, Пулев работи от известно време насам и с американски треньор, който за първи път ще застане в ъгъла му по време на мача с Букър.

Там ще бъде и Руди Хернандес – един от най-добрите кътмени в света на бойните спортове, превърнал се в приятел на България след като затвори зловещата аркада на Кубрат от срещата му с Дину. За пръв път от дълго време насам, в ъгъла на Кобрата няма да бъде брат му Тервел, а причината е, че в петък самият той се боксира в Германия.

Последната битка на Кобрата на профи ринга беше през март, когато преодоля зверска аркада над окото и успя да нокаутира Богдан Дину (припомнете си срещата в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички