Кътменът на Кобрата: Много съм добър, нямаше шанс да спрат мача


Кътменът на Кобрата: Много съм добър, нямаше шанс да спрат мача
Снимка: принтскрийн

2761 0

Кътменът, справил се блестящо с аркадата на Кубрат Пулев по време на боя с Богдан Дину в САЩ, заяви, че съзнава колко добър е в работата си. Мъжът, чието име е Руди Ернандес, посочи, че в нито един момент не е имало вероятност да бъде спрян мачът. "Не мисля, че щяха да спрат мача, защото съм много добър. Успях да затворя раната в следващата почивка между рундовете и Кубрат довърши успешно боя", коментира Ернандес пред "Меридиан мач", преди да замине за Филаделфия, където е следващият му ангажимент.

Пулев получи аркадата в четвърти рунд. 57-годишният специалист, родом от Лос Анджелис, успя да почисти и обработи раната достатъчно, за да не пречи на Кобрата в петия рунд. На паузата между 5-ата и 6-ата част кътменът успя да дообработи аркадата и тя не създаде повече проблеми на боксьора.

"Мога да кажа, че се раздадох до края и показах всичко, на което съм способен. Не знам как е изглеждало по телевизията, но раната беше много голяма и дълбока. Докторите веднага дойдоха в ъгъла и провериха за какво става въпрос. Хубавото е, че имах време да си свърша работата", каза още кътменът. Вижте тук с колко шева бе зашита раната на българина. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички