Тервел за боя на Кобрата: Надявам се да победи предсрочно, а не по точки

В неделя сутрин, около 5:00 ч. българско време, Кубрат Пулев ще се изправи срещу Райдъл Букър в Калифорния. При победа Кобрата ще запази статута си на задължителен претендент за титлата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) и ще се доближи до нов мач за световната титла.

За първи път от доста време в ъгъла на Кобрата няма да бъде неговият брат - Тервел. Снощи той постигна 14 победа при професионалистите, след като нокаутира германец още в първия рунд. Тервел се надява брат му да стигне до победата предсрочно, а не по точки. 

Тервел Пулев: Съперникът не беше сериозен, но е подготовка за боя ми в Пловдив

Тервел Пулев бе доволен от постигната победа номер 14. Късно снощи на галавечер в Бергиш Гладбах, Германия, бронзовият медалист от Лондон 2012 но...

"Надявам се да победи предсрочно, а не по точки. Няма да му бъде лесно. При него има настроение и очаквам да си свърши добре работата. Гледах негови спаринги, мисля, че е доста добре подготвен.", каза Тервел при прибирането си от Германия.

Тези от вас, които не могат да гледат битката на Кобрата, могат да следят срещата Кубрат Пулев - Райдъл Букър НА ЖИВО в SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!