Кървавият Фюри: Уайлдър, скитнико, ти си следващият!

Британският боксьор Тайсън Фюри предупреди американеца Дионтей Уайлдър, че ще бъде следващия му съперник на ринга и вероятно, също като Ото Валин, ще загуби от него. тази сутрин българско време Фюри победи шведа с единодушно съдийско решение след 12-рундова битка.

"Дионтей Уайлдър, искам те за следващия ми противник, скитнико! Той ще бъде следващият, на 22 февруари. Нека аркадата ми заздравее, да се насладя на себе си и да си взема малко време със семейството. Беше тежък, тежък лагер", заяви британецът от ринга, докато кръвта от тежката аркада течеше по лицето му.

Фюри за реванша: Този път не съм прекалявал с алкохола, ще нокаутирам Уайлдър

Британският боксьор Тайсън Фюри не изневери на стила си и направи нова култова реплика в световния бокс. "Циганският крал" коментира дългоочакван...

Фюри и Уайлдър се биха един срещу друг през миналия декември, но след 12 вълнуващи рунда не успяха да определят победител. Така американецът запази статута си на непобеден на ринга, както и колана си на WBC в тежка категория. А колко пари прибраха Тайсън и Валин за боя вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!