Валин: Сега никой не може да поставя под съмнение боксовите ми умения


Валин: Сега никой не може да поставя под съмнение боксовите ми умения
Снимка: Getty Images/Guliver

3762 0

Съперникът на Тайсън Фюри тази нощ - Ото Валин, сподели своето мнение за боя срещу британеца и за изхода от мача. Фюри спечели 12-рундовата битка с единодушно съдийско решение. "Мисля, че двубоят беше по-равностоен, отколкото са сметнали съдиите, но, така или иначе, Тайсън е страхотен шампион. Аз, от своя страна, направих всичко, каквото можах, вложих всичко в този мач. Мисля, че феновете няма в какво да ме упрекнат", заяви шведът, цитиран от ESPN.

"Дори не слушах, когато бяха обявени съдийските решения. Дадох всичко от себе си. Опитах се да удрям в областта на очите. Знам, че аркадата на лицето на Фюри се появи след мой удар. Сега никой няма да се съмнява в моята смелост и да поставя под съмнение боксьорските ми умения", каза той пък според Sky Sports.

Авторитетната медия съобщи също, че в навечерието на мача Валин е научил, че баща му е починал. Вижте ужасната аркада на британеца в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички