По колко пари прибраха Фюри и Валин след боя си в Лас Вегас?

Тайсън Фюри и Ото Валин направиха страхотен мач в Лас Вегас тази нощ. Британецът се наложи по точки над шведския си съперник и му нанесе първа загуба на професионалния ринг. На свой ред Циганския крал остава без загуба след 29 мача.

Един от големите въпроси около срещата е какви хонорари ще заработят двамата. През февруари Фюри подписа договор с ESPN и "Top Rank", който е на стойност 80 милиона паунда. Това е вторият мач от все още неизпълнения контракт, като първата среща бе победата над Том Шварц на 15 юни тази година.

Тайсън Фюри не изневери на себе си, прекръсти се и влезе на ринга като мексиканец (ВИДЕО + СНИМКИ)

Тайсън Фюри постигна своята победа №29 на професионалния ринг. Бившият световен шампион в тежка категория се справи с Ото Валин в Лас Вегас, след...

Не е ясно каква точно сума ще прибере Фюри, но може да се предположи какъв е неговият хонорар за срещата. От мача с Том Шварц той прибра 12 милиона долара, като се очаква сега сумата да е подобна, тъй като съперникът е от подобен ранг. За Валин пък ще остане много по-малка компенсация - между 250 000 и 500 000 долара, колкото прибра и Том Шварц.

А как Ото Валин разцепи веждата на Фюри и след това бръкна в раната може да видите в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!