Кубрат Пулев с много интересна прогноза за битката Антъни Джошуа - Анди Руис

Боксьор №1 на България и претендент на IBF за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев се очакваше да бъде един от най-интересните зрители на битката между Анди Руис и Антъни Джошуа в Саудитска Арабия, но в последния момент Кобрата е отпаднал от сметките и няма да присъства на двубоя за световните титли на IBF, WBA и WBO. Въпреки това той има интересно мнение за това как ще се развие битката между двамата топ боксьори в тежка категория. 

"Мачът е 50 на 50, но мисля, че Руис може да победи за втори път", сподели Пулев, който наскоро сподели, че стилът на мексиканеца е крайно неудобен за бившия световен шампион. Що се отнася до неговото предпочитание обаче, изглежда Кобрата клони към Джошуа.

Тази вечер е зрелището Антъни Джошуа - Анди Руис: Всичко, което трябва да знаете

6 месеца по-късно Антъни Джошуа отново ще се изправи срещу Анди Руис, за да се опита да върне световните си титли (WBO, WBA и IBF). Боксовият спе...

"Вероятно би било по-забавно, ако се изправя срещу Антъни Джошуа, защото той е силен и голям мъж. Може би ще бъде по-драматична битка за хората и за телевизията. Ще бъде шоу", сподели българинът пред "The Schmo" преди няколко седмици.

Дали непобедимият доскоро британец ще се върне на върха в световния бокс, или мексиканската сензация ще затвърди своята доминация, ще разберем в събота, а вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!