Кубрат Пулев преди изслушването: Моята теза е истината


Кубрат Пулев преди изслушването: Моята теза е истината

19289 0

Боксьор №1 на България Кубрат Пулев говори преди изслушването си в САЩ за сексуално посегателство срещу Джени Суши и молбата на Богдан Дину двубоят между двамата да се преиграе заради неправомерни действия в рунд №7 от страна на Кобрата.

Както е известно, решение по двата казуса ще има в рамките на 48 дни, но Пулев е обнадежден, че ще се размине без наказания, а лицензът му да се бие на територията на САЩ бе бъде възстановен.

"Винаги съм готов за всякакви битки. Не виждам защо да не съм готов, когато човек казва истината и е откровен, то е едно към едно с действителността и нищо не го притеснява. Моята теза ще е истината, няма друга защитна теза", сподели Пулев пред "Нова телевизия". 

"Истината е, че това нейно твърдение (бел. ред. - на Джени Суши за сексуален тормоз) - да, аз съжалявам за това мое действие. Това бе подбудено от естествени причини. Не виждам защо трябва да правим от мухата слон и да казваме на черното бяло. Няма нужда да се изменя истината и да се изопачават фактите“, коментира още Пулев и подчерта, че пари не са предлагани на репортерката.

"Не сме преговаряли за пари със Суши. Това са може би измислици", отсече Кобрата. Междувременно излезе информация за това как наистина се е чувствала Джени Суши по време на купона за победата над Дину и новите доказателства накланят везните в полза на Пулев (вижте подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама