Кубрат: Преди 2 години Фюри отказа бой с мен, вероятно от страх

Българският боксьор Кубрат Пулев разкри, че докато е бил представляван от Зауерланд, екипът му е предложил на Тайсън Фюри бой между двамата. Въпреки че не е имал ангажимент за скорошен мач, британецът е отказал.

"Тайсън Фюри е само една голяма уста, това е всичко. Преди няколко години моят мениджър Зауерланд му предложи да се бие с мен и той каза: "Не, няма да се бия". Той беше свободен и можеше да се бие с мен, но отказа", заяви българинът пред репортер на boxingnews24.com.

Кубрат Пулев разкъса плакат на Тайсън Фюри и го нарече "клоун" (ВИДЕО)

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев продължи вербалната война с Тайсън Фюри. Двамата на няколко пъти вече се "захапаха" в свои изказвания,...

"Аз съм претендент номер 1 на IBF. Защо бих се бил с Фюри? Но няма проблем за мен. Този мач ще се състои в бъдещето. Може да е уплашен. Не знам", каза Пулев, след като бе запитан защо боят с Фюри не се е състоял.

На въпрос дали британецът му е предлагал да се бият през тази година Кобрата отсече: "Никога!". "Да, готов съм. Тук съм. Имам респект към всички бойци", категоричен бе българският боксьор. Вижте в този материал кой заяви, че Пулев е отказал наскоро да се бие с Фюри.

Още по темата

Please select answer!