Кубрат Пулев: След загубата от Кличко приятелският ми кръг много намаля


Кубрат Пулев: След загубата от Кличко приятелският ми кръг много намаля
Снимка: Instagram

4307 0

Българската звезда в бокса в тежка категория Кубрат Пулев направи изненадващо признание. Той разкри, че след загубата от Владимир Кличко през 2014 година приятелският му кръг е намалял рязко. Изглежда, че загубата в опита му да завоюва световната титла в категорията е отблъснала много от хората, които е смятал за приятели.

"Някои сами си тръгнаха. В такива моменти се вижда кой е за 2 дни, кой - за маса, кой за истинско приятелство. Благодаря на Господ, че ми показа кои са истински приятели", коментира Пулев пред bTV.

Той коментира и следващия си съперник, с когото сблъсъкът отново ще е за световната титла - Антъни Джошуа. Българинът говори и за момента, в който беше близо до това да се качи на ринга срещу британеца, но контузия му попречи да стори това.

"Джошуа е добър, удря силно, експлозивен е, не е за подценяване и е опасен боксьор, но и аз съм добър. Предишният път можех да се кача и да взема парите, но не можеше да изкарам 2-3 рунда", заяви Пулев. А какъв изненадващ коментар направи той неотдавна за тежкия нокаут, който отнесе срещу Кличко вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички