Кубрат: Предпочитам да играя с Кличко сега, още един път


Кубрат: Предпочитам да играя с Кличко сега, още един път
Снимка: БГНЕС

3266 0

Кубрат Пулев за пореден път обяви, че голямата му цел е да донесе световната титла в България. Неговото лично желание е двубоят за нея да се проведе в България, тъй като това ще е огромна реклама за страната ни, но от щаба на Антъни Джошуа трудно биха се съгласили.

"Чувствам се перфектно. Знаете, че имам неизчерпаема сила и енергия. През 2019 година имах много интересна година. И спортна, и не само. Мачът с Богдан Дину беше много драматичен и преломен момент. Можеше и да загубя. Върнах се в мача. За мен беше изключително препятствие. Доволен съм от себе си като психика. За мен лично като усещане и като успех, беше огромно, защото този мач беше на ръба", заяви Кобрата след награждаването на Спортист на годината.

"На вратата на световната титла. Ще направя всичко възможно да успея и да донеса световната титла в България. Сега си почивам. На мен много почивка не ми трябва. Ще почиваме на ония свят, на този ще се трудим здраво. Господ ми е дал толкова енергия. Дано да победя през 2020 година и след това вече ще си почивам яко. Предпочитанията са едно на ръка, но реалността е друга. И аз предпочитам вече да съм световен шампион, предпочитам да играя с Кличко сега, примерно, още един път. На мен най-много ми било приятно да е в България този мач с Джошуа. Това ще е огромна реклама за света", добави той.

"Елементарни грешки направих срещу Кличко. Тези грешки едва ли ще ги повторя, вярвам. Нека да минат празниците и да стартирам подготовка. Няма да ядем много по празниците. Хубаво е, тези награди да се правят малко по-късно като дати през годината, защото виждате - брат ми не можа да влезе. Малко е нечестно спрямо тях", сподели още Пулев. А какви са вариантите за място за двубоя между Пулев и Джошуа - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички