Кубрат Пулев: Готвим галавечери в Бургас и Варна


Кубрат Пулев: Готвим галавечери в Бургас и Варна
Снимка: БГНЕС

2246 0

Братята Кубрат и Тервел Пулеви може да спомогнат за организирането на боксова галавечер във Варна или Бургас. Това би могло да се случи догодина, за двубоя на Кубрат, който ще предшества мегасблъсъка с Антъни Джошуа за световната титла на IBF.

"Говорили сме с телевизиите, те са готови за две-три боксови гали. Лятото може и във Варна или Бургас. София не е България, за нас е хубаво да организираме галавечери и в други градове. Виждате, прави се зала в Бургас, в Пловдив има, във Варна залата не е нова, но пък е много красива”, сподели Кобрата пред БНТ1.

ВИДЕО: КОБРАТА ОТНОВО РАЗТОПИ БЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКА С ПОСЛАНИЕ

Топбоксьорът ни сподели, че следващият му мач няма да е в България, както коментира и мениджърът му Ивайло Гоцев след победата над Хюи Фюри. "Следващата гала няма как да е в България, защото ще трябва да се изправя срещу друг противник, но е въпрос на преговори", посочи Пулев.

"Чувството да победиш на родна земя е уникално. Българската публика е по-емоционална и еуфорията в залата е съвсем различна от Германия или Щатите. Уникално и грандиозно събитие. Беше много хубаво" сподели Кубрат относно мача си с британеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички