Медийният гигант ESPN оцени шансовете на Пулев срещу Джошуа


Медийният гигант ESPN оцени шансовете на Пулев срещу Джошуа
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

9079 0

Кубрат Пулев спечели мястото на претендент за световната титла на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа. Но не са много тези, които вярват, че той може да постигне нещо срещу хегемона в тежка категория. Сред тези, които са категорични в безпроблемната победа на британеца, е медийният гигант ESPN.

Въпреки че Кубрат Пулев показа изключителна физическа форма, в резюмето на мача Ник Паркинсън написа, че Джошуа няма да има никакви проблеми в бъдещия мач между двамата, който се очаква в края на 2019 година. 

"Пулев записа много важна и най-вече заслужена победа срещу Фюри, но по никакъв начин не показа на Антъни Джошуа, че има от какво да се притеснява, ако се срещнат на ринга", пише журналистът на ESPN.

В анализа си той отчита, че Фюри е започнал битката силно, но аркадата, която беше отворена във втория рунд, е повлияла на представянето му и с течение на мача формата му драстично спаднала. Като слабост на Пулев пък се изтъква факта, че е позволил гардът му да бъде разбит в 8-ия рунд.

Въпреки че всеобщото мнение защитава тезата на ESPN, Пулев има шанс срещу Джошуа, а в този материал може да видите факторите в негова полза!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички