Аръм: Аркадата няма да провали реванша Фюри - Уайлдър

Единият от промоутърите на Тайсън Фюри - Боб Аръм, заяви, че не вярва аркадата на боксьора да попречи на реванша му срещу Дионтей Уайлдър. Британецът и американецът, който е шампион на WBC, подписаха договор за битка на 22 февруари в Лас Вегас. Както е известно, Фюри получи аркада по време на вчерашния си мач срещу Ото Валин.

"Септември е, така че, дори и да му дадете два месеца да се лекува и да не провежда спаринги, той ще има достатъчно време да се подготви за февруари. За щастие, това убива плана на Франк (другият промоутър на Фюри, Франк Уорън, бел.ред.). Той искаше да му даде още една битка през декември", заяви Аръм, цитиран от "Вoxing Scene".

Потвърдено: Фюри обяви кога ще е големият реванш с Уайлдър

Тайсън Фюри обяви, че дългоочакваният реванш срещу шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър  ще бъде на 22 февруари в Лас Вегас, Не...

"Докторът каза, че колкото и да е лоша аркадата, все пак е чиста. Значи не е необходима микрохирургия вътре", заяви Уорън. На Уайлдър пък му предстои мач с Луис Ортис на 23 ноември. А как грозно Фюри предизвика Уалйдър неотдавна вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!